Biti žena, divno je ali…žene imaju specifična životna razdoblja i cikluse. Sjedilački način života, stres, loša prehrana i pozicija zdjelice uvelike utječu na žensko zdravlje. Posebno se to može primijetiti  kod bolnih menstruacija, smanjene plodnosti, neregularnog menstrualnog ciklusa, uranjene menopauze. Žena bila ona majka ili djevojka, starija ili mlađa važno je da određeno vrijeme u tjednu posveti sebi, upoznavanju svojeg tijela, fizičkoj aktivnosti i sportu jer svima je vjerujem želja potaknu pozitivne ženske procese a neutraliziraju ili smanje negativne.  Prednosti  ženskih programa vježbanja i kombinacije istezanja pod stručnim vodstvom specifično educiranih terapeuta za žensko zdravlje,  vidljivi su kod: PMS-a, menstrualnih grčeva, policističkih jajnika, fibroida i cisti, menopauze, izostanka i učestale mjesečnice te kod konstipacije.

Svjedočanstva, iskustva i uspješnih rezulatata polaznica naših individualnih terapija kao i grupnih programa mnoga su, pročitajte Mihaelino. Naši JB ženski programi sastoje  se od vježbi za hormonalni balans i žensko reproduktivno zdravlje, čiji se ciljevi i terapije određuju nakon fizioterapijske procjene.

Zato žene javite nam se i rezervirajte svoj termin za prvi pregled – oni dani više ne moraju biti bolni a razgovori o plodnosti, trudnoći i porodu tabu tema.